ZRAKOPLOVNA NESREĆA / 'Hitnjaci' se opraštaju od voljenog kolege: 'Volio si pomagati. Počivaj u miru u nebeskom letu'

Image
Foto: Screenshot Facebook

U zrakoplovu je bilo petoro putnika, a četvero se izvuklo s ozlijedama. Jedna od putnika bila je i Veselka Klobučarić-Pirc, predsjednica padobranskog kluba Croatia i viceprvakinja Europe u skokovima na cilj

26.5.2024.
15:44
Screenshot Facebook
VOYO logo

U subotu popodne srušio se mali zrakoplov u Ježdovcu pokraj Zagreba, a u nesreći je poginula jedna osoba. Od mladog Ivana se sada oprašaju kolege s hitne pomoći.

"U Zrakoplovnoj nesreći koja se jučer dogodila život je izgubio naš dragi kolega i prijatelj Ivan. Ivane , volio si opasan sport volio si svoji posao i pomagati ljudima u nevolji. Nažalost sudbina je htjela da nas napustiš prerano. Počivaj u miru u svom nebeskom letu... Tvoji hitnjaci", napisali su na Facebooku članovi grupe Hitna uživo 194.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zrakoplovu je bilo petoro putnika, a četvero se izvuklo s ozlijedama. Jedna od putnika bila je i Veselka Klobučarić-Pirc, predsjednica padobranskog kluba Croatia i viceprvakinja Europe u skokovima na cilj. Prebačena je helikopterom u KB Dubrava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Rakovec, izvršni pročelnik HGSS-a za RTL Danas ispričao je detalje akcije traganja za avionom.

"U 16.15 dobili smo dojavu da je pao sportski zrakoplov. Naše ekipe iz Zagreba, Karlovca i Samobora odmah su krenule na teren. Sreli smo i ostale službe s kojima smo se koordinirali i započeli brzu pretragu. Uspostavili smo stožer, dolazile su i ostale ekipe. Oko 17.30 naši su dečki na terenu pronašli zrakoplov i unesrećene osobe, od kojih je nažalost jedna preminula", objasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Beroš otkrio stanje osoba koje su bile u avionu koji je pao kraj Zagreba: 'Jedna osoba helikopterom ide u bolnicu'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike