ŠOKIRANI PUTNICI I DALJE TVRDE: / 'Netko je pucao po tramvajima! Jako smo se uplašili...'

Image

Policija je danas reagirala na medijske napise o navodnom propucavanju tramvaja tijekom jučerašnje noći.

23.4.2016.
20:24
VOYO logo

"Sjedila sam u tramvaju linije 11. Bilo je oko 23 sata u petak. Tramvaj je krenuo od Hondlove ka Ravnicama. U tramvaju je bilo 15 ljudi. Začuli smo pucnjeve. A onda su ljudi iz stražnjeg dijela tramvaja potrčali naprijed i vikali u panici da pucaju na nas. Svi smo počeli bježati", opisala je putnica P. F. za 24 sata.

Image
DVA TRAMVAJA PROPUCANA USRED NOĆI U ZAGREBU: /

'Nastala je panika, odmah sam zaustavio vozilo'

Image
DVA TRAMVAJA PROPUCANA USRED NOĆI U ZAGREBU: /

'Nastala je panika, odmah sam zaustavio vozilo'

Kasnije je netko od putnika povukao sigurnosnu kočnicu tako da su svi uspjeli izaći. "Počela sam trčati prema Dubravi. Ispred našeg bio je i tramvaj linije 12. I njemu su bila propucana stakla" rekla je P. F.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Panika nakon pucanja stakla

"Dečko i ja smo izašli stanicu prije. I sačekali smo liniju 4. Sjeli smo u nju, ali je na Ravnicama bio zastoj. Izašli smo i vidjeli da su stakla na dvama tramvajima popucala, a vidjele su se i sitne rupe", rekla je za 24 sata jedna od putnica. Kako tvrde očevidci i vozači tramvaja, kod Hondlove ulice odjednom su popucala stakla na vratima 11-ice, a tri su stakla propucana na 12-ici koja dok su se vozili Maksimirskom

Interni protokol

Glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić rekao je da nitko nije ozlijeđen, a da će policija utvrditi činjenice. Vozači su u svakom slučaju postupili ljudski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Isprva nisam ni znao što se dogodilo. Postupio sam prema internom protokolu", rekao je vozač 11-ice Miljenko i njegov kolega je reagirao slično.

Čelične kuglice iz praćke?

Jedan od svjedoka koji je vidio rupe na staklima posumnjao je da je riječ o mecima. Rekao nam je da policija nije pronašla čahure niti zrna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zagrebačkoj policiji, pak, naveli su da očevidom nisu utvrdili činjenice koje bi dokazivale da su stakla propucana. Nastavljaju istraživanje tko je razbio prozore.

24 sata neslužbeno doznaje da je moguće da su rupe napravile čelične kuglice ispaljene iz praćke. One koje se mogu kupiti u trgovini vojnom opremom imaju domet od čak 150 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo