'ULOVLJENI U NEBRANOM GROŽĐU' / Pusić poručila HDZ-u: Nemojte trčati pred rudo!

"Jadranka Kosor reagirala je malo preuranjeno, jer mi na kraju jesmo skinuli Habuša s lista, a s druge strane bio je to jedan neuspješan pokušaj unošenja razdora u koaliciju jer je i o odnosima Milanović - Čačić nešto komentirala. Nije dobro trčati pred rudo jer se uloviš u nebranom grožđu", komentirala je Vesna Pusić akcije prmijerke Kosor.

16.11.2011.
18:07
VOYO logo

ZAGREB - No, dok su iz HDZ-a oštro prozivali političke protivnike i spoticali im što sve čine bez posljedica, otkrilo se da i vladajuća stranka svog dužnosnika za trku ima.

Kruno Jurgec, pomoćnik glavnog tajnika HDZ-a i načelnik općine Donja Voća – navodno pijan, nedavno je sletio s ceste u okolici Varaždina. A zatim navodno još i pozvao drugu osobu da preuzme odgovornost za vožnju.

"Jadranka Kosor reagirala je malo preuranjeno, jer mi na kraju jesmo skinuli Habuša s lista, a s druge strane bio je to jedan neuspješan pokušaj unošenja razdora u koaliciju jer je i o odnosima Milanović - Čačić nešto komentirala. Nije dobro trčati pred rudo jer se uloviš u nebranom grožđu", komentirala je za RTL VesnaPusić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Habuš bez mjesta na listi kukuriku koalicije ostao je samo dva dana nakon nesreće. RadimirČačić – kojem se u Mađarskoj sudi zbog prometne nesreće u kojoj je usmrtio dvoje ljudi – i dalje je neupitan koalicijski kandidat za potpredsjednika Vlade.

Jasno je ipak da gotovo nijedna od nesreća koje skrive političari u javnosti ne može proći nezapaženo, i u predizborno doba - neiskorišteno od njihovih protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike