SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA /

Pupovac ostaje u Plenkovićevoj koaliciji, razgovarat će se s koalicijskim partnerima

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjedništvo SDSS-a održalo je sjednicu Predsjedništva

11.3.2019.
14:09
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nakon završetka sjednice Predsjedništva SDSS-a u prostorijama Srpskog narodnog vijeća (SNV) obznanjeno je da su predsjednika stranke i saborskog zastupnika Milorada Pupovca ovlastili da razgovara s koalicijskim partnerima. 

Podsjetimo, Pupovac je najavio prošle srijede da će nakon lokalnih izbora u Ličko-senjskoj županiji vrh stranke raspravljati o ostanku u vladajućoj koaliciji, a netom prije toga u više je medija dao naslutiti da se bavi mišlju o izlasku iz Plenkovićeve koalicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarska pitanja u Predsjedništvu SDSS-a nisu željeli odgovarati, a zaključili su da će Pupovac razgovarati s Andrejem Plenkovićem i ostalim koalicijskim partnerima o tome da su došli do granice.

Naime, prošloga je tjedna Pupovac u razgovoru za Media servis kazao: "Previše se toga nakupilo, a sada je na stranačkom vodstvu da odluči što ćemo dalje".

"To je bila reakcija koja je rezultat duljeg promišljanja i ozbiljnog promišljanja nas kao članova vladajuće koalicije. Više je razloga, i to je poruka koju smo morali poslati", rekao je Pupovac i tada poručio je kako je stao na "crtu koju ne može prijeći" zbog govora mržnje koji potiču vladajući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo