sve zbog nekretnine? / Puljkov zamjenik na Facebooku optužio bivšeg veslača: 'Ušao je u ured Maje Đerek i verbalno je napao'

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Kroz reviziju korištenja gradskih stanova utvrđeno je da mu se treba otkazati ugovor za kadrovski stan, naveo je Ivošević u svojoj objavi. Napisao je i da drugi put dođe u njegov ured, a ne u ured Đerek, navodeći da je njegov ured dva kata niže i da onda neće naći ženu na kojoj će se iživljavati

7.6.2023.
13:46
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Zamjenik gradonačelnika Splita Bojan Ivošević na Facebooku je objavio da je proslavljeni bivši hrvatski veslač Igor Boraska u utorak upao u ured pročelnice Upravnog odjela za gradsku imovinu Grada Splita Maje Đerek a onda ju je verbalno je napao.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučer je gosp. Igor Boraska došao u gradsku upravu i trebao ići Upravni odjel za ekonomske poslove. Umjesto tamo otišao je u Upravni odjel za gradsku imovinu, točnije u ured pročelnice Maje Đerek gdje je verbalno napao dotičnu jer je kroz reviziju korištenja gradskih stanova utvrđeno da mu se treba otkazati ugovor za kadrovski stan zbog vlasništva njega i članova njegova kućanstva nad druge dvije nekretnine.

Gospodine Boraska idući put kad poželite napasti nekoga u gradskoj upravi zbog obavljanja njihovog posla pozivam vas u moj ured, trebat ćete se penjati dva kata manje i u uredu nećete naći ženu na kojoj ćete se iživljavati već fizički ravnopravnog sugovornika", napisao je Ivošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo