Puljanin na ulazu u tunel stavljao lance na gume!

26.11.2010.
12:23
VOYO logo

U Hrvatsku je stigla prava zima. Osim što je znatno zahladilo, počeo je i padati snijeg, pa zimske službe imaju pune ruke posla, a vozači se pozivaju na oprez. Hrvatski autoklub je iza 18 sati javio da je zbog niza prometnih nesreća i snijega na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u oba smjera došlo do zastoja prometa. Obavezna je zimska oprema i zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na autocesti A2 Zagreb-Macelj, te na A6 Rijeka-Zagreb, između Bosiljeva i Kikovice. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A4 Zagreb-Goričan na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Velike kolone su zabilježene na autocesti Rijeka-Zagreb, a Dnevnik.hr je izvjestio kako je u cijelom kaosu jedan vozač pulskih oznaka s ljetnim gumama stao na ulazu u tunel i stavljao lanac, što je dodatno pogoršalo kaos i kolonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što su prognostičari ranije i najavili, snijeg je počeo padati u Istri i na riječkom području, a nedugo zatim i u unutrašnjosti Hrvatske. Također, prve pahulje spustile su se i na Zagreb.

Podsjetimo, snijeg je pao u četvrtak navečer u Bujama, te se neko vrijeme zadržao na cestama i automobilima. Pahulje su padale i u Rovinju, ponajviše u Bolničkom naselju, te u Momjanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poboljšanje vremena očekuje se već u subotu, te bi tijekom dana u većini zemlje trebalo biti većinom suho i djelomice sunčano. Nove oborine predviđene su za nedjelju poslijepodne, a nastavit će se i u sljedećem tjednu.

Vezani članci:

arti-201011250076006 arti-201011230820006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo