THE CORAL PRVI PUT U HRVATSKOJ / Psihodelični rokeri iz Liverpoola dolaze na INmusic festival

U dva desetljeća na sceni objavili su sedam studijskih albuma, a nadolazeći "Distance Between" stiže nakon šest godina starog "Butterfly Horse"

9.2.2016.
8:04
VOYO logo

The Coral, psihodelična rock skupina iz Liverpoola, u ožujku će objaviti novi studijski album koji će nekoliko mjeseci kasnije promovirati i na zagrebačkom INmusic festivalu (20.-22. lipnja, Jarun).

U dva desetljeća na sceni objavili su sedam studijskih albuma, a nadolazeći "Distance Between" stiže nakon šest godina starog "Butterfly Horse".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, 2014. godine, izdali su i izgubljeni album "The Curse of Love" s 12 pjesama nastalih u razdoblju između studijskih albuma "The Invisible Invasion" (2005.) i "Roots & Echoes" (2007.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihov zvuk ukorijenjen je u glazbi šezdesetih, uz najviše utjecaja psihodelije i countryja, dok su na novom materijalu, prema najavama, naglasak stavili na ritam-sekciju.

S "Distance" su dosad predstavljeni i singlovi "Chasing The Tail Of A Dream" i "Miss Fortune".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njih, na INmusicu će nastupiti i Florence + The Machine, PJ Harvey, Skunk Anansie, The Kooks, Wilco, Yeasayer, The Heavy, Pat Thomas and Kwashibu Area Band, Monoswezi i mnogi drugi, a trenutna cijena festivalske ulaznice iznosi 299 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo