SVE JE SPREMNO / Prvosvibanjska biciklijada – sindikalci se ne boje kiše, pedalira se i ako bude padala

Image
Foto: KAportal

Nadamo se samo da će nas vrijeme poslužiti, rekao je sindikalni povjerenik SSSH, pozivajući sve na tradicionalnu, 23. po redu, Prvosvibanjsku sindikalnu biciklijadu u nedjelju

28.4.2016.
13:41
KAportal
VOYO logo


Sudionici Prvosvibanjske biciklijade će se okupljati u Dugoj Resi, Ozlju i Karlovcu. Dugorešani će u 8.30 sati krenuti ispred Robne kuće, pa uz pratnju policije, kako će biti cijelom trasom do cilja i natrag, preko Belajskih Poljica, Logorišta, Mostanja i Rakovca doći pred Karlovačku banku, piše KAportal.

Tamo će se pridružiti Karlovčanima, koji će se za biciklijadu moći prijaviti od 8 sati, pa točno u 10 krenuti preko Korza, Mačekove, Marmontove aleje, Borline, Male Jelse i Zadobarja do Grduna. Tamo će doći i biciklisti iz Vrhovca, koji kreću u 9.30, te Ozlja, odakle se polazi u 10 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljali smo i da li, obzirom na vremenske prilike, odgoditi biciklijadu, ali svi su sugerirali da ne odustajemo, idemo! Sve je spremno: 2.000 majica, 500 litara piva i 200 litara soka, bit će 2.300 porcija vojničkog graha, zabavni program na Grdunu za sve, a za najsretnije nagrade, među kojima i pet bicikala", kažu u SSSH-a.

Više o Prvosvibanjskoj biciklijadi pročitajte na KAaportalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike