nabavka nove obuće /

Prvi školski dan u Planet obući započeo je partyjem s Indirom

Image
Foto: Promo

Na školskim hodnicima nosit će se modeli sleep on tenisica koje su udobne, savitljive i omogućuju nesputani pokret pri svim dječjim aktivnostima.

5.9.2017.
17:17
Promo
VOYO logo

Novi početak školske godine najbolje je započeti u veselom okruženju. Toga su svjesni i u Planet obući, pa su za što opušteniji i bezbrižniji prvi školski dan u svom megacentru u Slavonskoj aveniji u Zagrebu pripremili party s uvijek izvrsno raspoloženom Indirom, koja je inače i zaštitno lice Planet obuće. Uz magic show i raznovrsne poklone, party je bio i idealna prilika roditeljima i školarcima za nabavku obuće za nove školske početke.

Osim kvalitetnih modela po iznimno povoljnim cijenama, sve školarce u Planet obući očekuje moderan dizajn obuće, te veliki izbor modela u trendy bojama sezone. Nova kolekcija obećava ugodan i lagan hod, ali i trajnost i izdržljivost za svaku školsku aktivnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

(Foto: Promo)

Na školskim hodnicima nosit će se modeli sleep on tenisica koje su udobne, savitljive i omogućuju nesputani pokret pri svim dječjim aktivnostima. Tenisice, visoki i niski modeli, izdržljive su i prilagođene svim sportskim aktivnostima, bilo u dvorani ili na otvorenome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Školski program namijenjen je školarcima svih uzrasta, a u ponudi se nalaze i novi modeli fleksibilnih papuča za lako kretanje mališana koji mogu poslužiti kao idealan izbor i za nove vrtićke dane svih mališana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo