Očekuju šušur /

Prvi let iz Moskve stigao u Dubrovnik: 'Ruski gosti su dobre platežne moći. Svi smo jako zadovoljni'

U lipnju neće biti gužva, ali...

1.6.2021.
18:42
VOYO logo

U zračnoj luci Dubrovnik  direktnom linijom stigli su turisti iz Moskve. Dobrodošlicu im je poželjela i naša Andrea Žarak.

Dubrovnik ustvari uvelike ovisi upravo o putnicima koji stižu zračnim prometom...

Dubrovnik nije dovoljno prometno povezan da bi imao sezonu što se tiče autodestinacije, već ovise o avionima. 330 000 putnika je bilo prošle godine , preko 2 milijuna putnika bilo je 2019. Ipak, takvi rezultati su normalni za pandemiju. Ovo sada izgleda obećavajuće. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gost Frano Luetić, direktor Zračne luke Dubrovnik komentirao je za RTL Danas broj putnika:

"Ponovno se uspostavila redovita linija Moskve i Dubrovnika, 86 putnika je došlo i svaki sljedeći let će, nadamo se biti sve više popunjen. Svakodnevno će ova flota putovati i ne samo ove sezone nego i idućih. Zadovoljni smo zbog turizma, ruski gosti su dobrodošli i zadovoljstvo je svih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korona je u 2020. aviodestinacijama donijela otkazivanja, kako stojimo s ostalima linijama, posebno s Amerikom?

"Stojimo sve bolje i bolje. Pandemija se smanjuje svugdje i u Americi, imamo linija redovitih, početkom srpnja ćemo imati s SAD-om: dvije linije za New York, to nam je jedan od najboljih rezultata". 

Oćekujemo li gužvu za lipanj? 
"Neće biti gužva, bit će pripreme za punu sezonu - srpanj, kolovoz i rujan. Godinu dana smo skoro bili bez putnika. Da će opet biti šušur", rekao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo