DAR ZA 20. ROĐENDAN / Prvi kadrovi dokumentarca o Pearl Jamu

Image

Jedan od najpoznatijih grunge bendova Pearl Jam u srijedu su objavili trailer za svoj novi dokumentarac nazvan 'Pearl Jam Twenty'.

27.7.2011.
16:15
VOYO logo

Nakon što su prije 20 godina objavili kultni album Ten (10), poznati filmski redatelj Cameron Crowe odlučio je napraviti idealan dar kao krunu bogatoj i uspješnoj karijeri Pearl Jama putem dokumentarca koji prati njihov rad kroz cijela dva desetljeća.

Film, za kojeg je redatelj izjavio da je to najbolji suvenir prošlosti, bit će premijerno prikazan na američkoj televiziji 21. listopada ove godine.

"Film je sastavljen od zaboravljenih snimaka, davnih koncerata i intervjua za koje je ekipa Pearl Jama zaboravila da ih je ikada dala", otkrio je oskarovac Crowe.

Cameron Crowe, poznat po filmovima Singles i Jerry McGuire, veliki je prijatelj benda koji je već prije snimao pjevača Eddiea Veddera u epizodnim ulogama.

Iako su na zadnjem koncertu europske turneje prošle godine u Portugalu najavili kako uzimaju dužu pauzu, vrijedni Pearl Jam još je jednom potvrdio kako ne zna mirovati. Eddie Vedder je izdao solo album Ukulele Songs, a sada cijeli bend radi na nasljedniku albuma Backspacer iz 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo