PRVI ČOVJEK KOPRIVNIČKOG SDP-a POLUDIO ZBOG POLICIJSKIH PATROLA: / 'Ovo postaje jadni politički abortus'

Image
Foto: Pixsell

Mladen Kešer je na Facebooku poslao oštru poruku policiji zbog njihovih patrola tijekom manifestacije 'Vincekovo na Kalniku',

26.1.2020.
17:20
Pixsell
VOYO logo

Prvi čovjek SDP-a Koprivničko-križevačke županije i načelnik općine Kalnik, Mladen Kešer danas je uputio oštru poruku Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj zbog prometne akcije koju je provodila u subotu u njegovoj općini. Svoj status je započeo napomenom kako "policija ne smije biti u službi političara na odlasku, ona mora biti profesionalna".

"Ne mogu ovo prešutjeti! Večeras policija PU Koprivnica na Kalniku imala tri čeke kako bi bez ikakvog incidenta ljude zaustavljala i uzimala vozačke. To je nedopustivo i neprijateljski prema ljudima našeg mirnog pitomog kraja! Cijela PU Koprivnica sa svojim postajama Križevci i Đurđevac ima ukupno pet patrola jer više nemaju policajca od toga su tri bile postavljene na Kalniku koji ima 1500 stanovnika i to policajci iz Koprivnice doznajem iz izvora bliskog policiji!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve će prijaviti MUP-u

"Danas smo održavali kulinarsku manifestaciju 'Vincekovo na Kalniku' i birali smo Naj kuhara za 2020. godinu, a nismo imali pijanku! Dok u gradovima poput Zagreba, Splita, Osijeka ljudi se ubijaju po ulicama policija u isto vrijeme provodi represiju nad mirnim narodom našeg Prigorja, a i Podravine.

Toliku gorčinu je policija večeras izazvala da ću sutra službeno o tome izvjestiti Ministarstvo unutarnjih poslova i tražiti izvješće o toj službenoj policijskoj akciji na Kalniku na 1500 stanovnika sa gostima, dok je 106.954 stanovnika županije ostalo bez policijske sigurnosti. Zastrašivanje stanovnika i uništavanje manifestacija na Kalniku neće vam uspjeti! Ovo postaje jadni politički abortus", poručio je Kešer na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akcija u cijeloj zemlji

Iz koprivničke policije podsjećaju kako će i u ovoj godini nastaviti s pojačanim aktivnostima sprječavanja i sankcioniranja četiriju glavnih ubojica u prometu; alkohola, brzine, nevezanja sigurnosnog pojasa i korištenja mobitela. Ističu kako se taj nadzor provodi u cijeloj zemlji i s maksimalnim angažmanom ljudstva i opreme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tijekom pojačanog nadzora 25./26. siječnja na području Policijske uprave bilo je uključeno 12 policijskih ophodnji, dok su na području Općine Kalnik 26. siječnja od 1 do 3.15 sati angažirane dvije policijske ophodnje. Tom prilikom kontrolirano je šest vozača, od kojih su četiri vozača sankcionirana zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a najveća koncentracija bila je 1,76 promila", odgovorili su iz PU koprivničko-križevačke novinarima Večernjeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo