ZA VAS PROVODIMO IZLAZNE ANKETE / Prve projekcije izbornih rezultata očekujte u 19 sati!

U suradnji s anketarskom agencijom Ipsos Puls i ove izbore provodio izlaznu anketu pomoću koje ćete odmah po zatvaranju birališta u 19 sati u našem programu moći doznati prve projekcije izbornih rezultata i budućeg sastava Sabora.

4.12.2011.
13:11
VOYO logo

I ove izbore provodimo izlaznu anketu pomoću koje ćete odmah po zatvaranju birališta u 19 sati u našem programu moći doznati prve projekcije izbornih rezultata i budućeg sastava Sabora.

800 anketara agencije Ipsos Puls na više od 400 glasačkih mjesta mogli bi vas zamoliti da ponovite svoje tajno glasovanje, te listić opet anonimno ubacite u njihovu kutiju.

"Iskustva iz 2007. godine govore da su otprilike najveća odstupanja između službenih rezultata i temeljnih izlaznih anketa bila 2 posto", izjavio je voditelj izlaznih anketa Dragan Bagić.

Iznimno u 18 sati počinje RTLDanas iz kojeg ulazimo u Noć odluke, a točno u 19 sati donosimo prvu procjenu rezultata i sastav novog Sabora. Noć odluke nastavljamo u 20:45, a finale izborne nedjelje pratite na RTL-u od 23 sata.

Izbore uživo pratite i na www.rtl.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo