čestitke sa svih strana /

Prva beba Banskih dvora: pogledajte tko je sve čestitao premijeru Plenkoviću na prinovi

Premijer Plenković drugi je put postao otac. Njegova supruga u Petrovoj je bolnici u Zagrebu rodila djevojčicu. Čestitke stižu sa svih strana pa i od političkih rivala

21.2.2017.
18:59
VOYO logo

Dobro raspoložen bio je premijer nakon što je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici posjetio suprugu i sinoć rođenu kćer Milu! Čestitaju mu i građani.

“Prekrasno ime, samo to”. -“Čestitam mu, dug život mu želim i puno zdravlja!” - “Pa neka mu, nek' mu je sa srećom, još ako je curica!” -“Čestitam mu što je dobio kći i nadam se da će mu biti ugodno i lijepo”, reakcije su građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Plenković sretan i nasmijan izašao iz rodilišta u Petrovoj, mahao snimateljima

Image

Plenković sretan i nasmijan izašao iz rodilišta u Petrovoj, mahao snimateljima

Stigla je i čestitka predsjednice države, kao i kolega iz Vlade. “Ja mislim da je to danas najvažnija i najljepša vijest", kazao je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.

Lijepe riječi premijeru uputio je i ministar graditeljstva Lovro Kuščević. “Ja kažem neka živi dugo i sretno i nek njeni roditelji dočekaju njene unuke.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sina Marija Plenković je dobio prije tri godine kada je bio zastupnik u Europskom parlamentu. A zahvaljujući Mili prvi je premijer u hrvatskoj povijesti koji je prinovu dobio za vrijeme mandata.

"I zadovoljan sam i sretan". - "Ovo je prvi put da je premijer dobio dijete?. Jeli to dobro?" - "Da! Na vlastitom primjeru pokazuje što je politika, demografija i drago mi je zbog toga", rekao nam je Gordan Jandroković, potpredsjednik Hrvatskoga Sabora.

Čestitke na društevenim mrežama stižu sa svih strana, pa tako i od oporbe:

"Sve najbolje ti želim!", čestitka je HNS-ovog predsjednika Ivana Vrdoljaka.

"Čestitamo Andreju Plenkoviću i supruzi Ani na rođenju kćeri", čestitali su iz SDP-a.

Tomislav Karamarko, njegov prethodnik na čelu HDZ-a, kćer je dobio uoći prošlih parlamentarnih izbora. U prošloj Vladi ministar Ante Šprlje također je dobio kćer, a i dar tadašnjeg premijera Oreškovića na sjednici Vlade.

“To je privatni, obiteljski događaj i tu apsolutno nema ništa predviđeno što se službenog djela tiče. Jedino monarhije jer valjda ih to obvezuje njihov Ustav i propisi njihovi da se objavi da je rođen ili prijestolonasljednik ili princ”, pojasnila nam je Milada Privora, stručnakinja za protokol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz posao prvog čovjeka Banskih dvora premijera Plenkovića sada čekaju i - slatke brige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo