TRADICIONALNI RASPAŠOJ / Proslavite Dan svetog Patricka uz kultni beogradski bend

Image

Mada je kombinacija irskih melodija i žeščih rock riffova već postala uobičajna stvar, Orthodox Celts bili su jedan od prvih izvođača na ovim prostorima koji su izašli s takvim zvukom i do danas ostali vjerni sebi.

29.1.2014.
20:08
VOYO logo

Beogradski Orthodox Celts svojim će premijernim nastupom u Tvornici kulture 15. ožujka obilježiti Dan svetog Patrika, blagdana kojeg je publika u Hrvatskoj spremno prihvatila kao naš nacionalni praznik.

Na sceni su prisutni 22 godine tijekom kojih su objavili pet studijskih albuma – “Orthodox Celts”, “The Celts Strike Again”, “Green Roses”, “A Moment… Like A Longest Day” i “One, Two…Five!” – a šesti je u pripremi i očekuje se do kraja godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mada je kombinacija irskih melodija i žeščih rock riffova uz korištenje i nekih tradicionalnih irskih instrumenata već postala uobičajna stvar, Orthodox Celts bili su jedan od prvih izvođača na ovim prostorima koji su izašli s takvim zvukom i do danas ostali vjerni sebi.

Repertoar benda većim djelom je sastavljen od njihovih autorskih stvari, ali ponajveći uspjeh doživjeli su obradom klasika "Star of the County Down".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za koncert Orthodox Celtsa u prodaji su po cijeni od 65 kuna. Na dan koncerta koštat će 85.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo