zajedno su od ljetnog plesnjaka / Proslavili jubilarni - zlatni pir: romantični Osječani jedno uz drugo već više od 50 godina!

Image

Paula Vesna i njezin Slavko jedno su uz drugo već više od 50 godina. Romantični Osječani ovog su vikenda proslavili zlatni pir. Zaljubljeni su kao prvog dana, a za sretni suživot, tvrde, presudno je zajedništvo

9.5.2016.
18:20
VOYO logo

Zagrljaj i pogled pun topline kao i kad su se sreli u gimnazijskim danima. Paula-Vesna i SlavkoMilas proslavili su svoj jubilarni – zlatni pir.

"Voljeli smo se, doista smo se voljeli i bili smo stalno zajedno i stalno smo zajedno planirali", kazao je Slavko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako sve vole raditi zajedno, pogotovo kuhati. U zajedničkih pola stoljeća, slažu se, dobro je da se znalo tko što želi.

"Da sam ja rekao danas jedemo bijeli kruh, a ona kaže "da", sutra jedemo crni kruh, ona kaže: "da" – to bi bilo dosadno. To bi bilo jako dosadno. Ovako je to bilo intrigantnije, zanimljivije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vesna kaže svih je tih godina bila bitna ljubav, ali i veliko povjerenje.

"Ljubav u godinama u kojima smo mi  puno je snažnija jer više veže. Znate, nema više onoga – zanesenosti, strasti, što ja znam, ali postoji druga strast koja ne dozvoli da se razdvojimo", dodaje Paula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zajedno su od jednog ljetnog plesnjaka u dvorištu osječke gradske knjižnice. Vesna je Slavka osvojila na prvu.

"I velim ja, dobra ženska: zgodna, plave oči – sve što treba imati jedna žena je kompletirano na njoj. I gledam je stoji s nekim frajerom. I sad vrebam priliku za ples – kako ću ja ugrabiti nju", priča Slavko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I zasvira truba, s nostalgijom se prisjećaju. Vesna je imala drugu simpatiju, a Slavko je krenuo u akciju.

"Ja sam bila razočarana. Ja sam očekivala drugu simpatiju. Međutim, kad smo mi počeli plesati, već se u plesu osjećala usklađenost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otpratio ju je kući. Ostalo je povijest. Ipak, nije uvijek bilo lako. Ali, imali su sreću, te život pun anegdota. Pogotovo dok je Slavko trenirao odbojku, a njegov punac mu sina vozio na trening.

Zbog svega toga ova lica krasi osmjeh i nakon 54 godine provedene u dobru i u zlu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike