potraga traje / Pronašao bunt novca na tržnici u Zagrebu - putem RTL-a traži vlasnika!

Neven Rinčić zatekao se jučer poslijepodne na jarunskoj tržnici i nasred ceste pronašao bunt od 11 novčanica i traži vlasnika

2.10.2017.
19:05
VOYO logo

Nesvakidašnja potraga u Zagrebu. Nakon što je kod jarunske tržnice pronašao veću svotu novca, Neven je odlučio pronaći pravog vlasnika. Uz društvene mreže - pošteni nalaznik poruku šalje i putem RTL-a. 

U pravo vrijeme na pravom mjestu. Neven Rinčić zatekao se jučer poslijepodne na jarunskoj tržnici i nasred ceste pronašao bunt od 11 novčanica. Većina bi ih spremila u džep, ali ne i ovaj Zagrepčanin. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svatko možda nekad pomisli da bi uzeo nešto što nije njegovo, ali jednostavno ovo je prava stvar", rekao je nalaznik Neven Rinčić. Iako sam nema Facebook profil, preko bratova je pokrenuo potragu. Koliko je novca našao ne otkriva - to će, kaže, znati jedino pravi vlasnik. 

"Bili su apoeni ja namjerno nisam objavio o kojem se iznosu radi i o kojim apoenima kako bi spriječio da se javi netko čiji taj novac nije", objasnio je Rinčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakvi slučajevi nisu česti iako većina građana, tvrdi da bi napravila isto.

Ako se vlasnik novca ne javi u roku od  tjedan dana - pronađeni novac ostat će Nevenu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa odlučio sam da sigurno taj novac neću potrošiti na sebe. Imam ideju da ću nećakinju i njen razred, klince odvesti u zoološki", otkrio je Rinčić. U svakom slučaju, netko će se na kraju razveseliti - pravi vlasnik ili oni koje Neven misli nagraditi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo