odluka vlade / Promjene u Upravnom odboru Fonda hrvatskih branitelja: Josip Klemm više nije član...

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Novim predsjednikom Upravnoga odbora Fonda, koji je po položaju ministar nadležan za hrvatske branitelje, ponovo je imenovan Tomo Medved

21.3.2019.
12:39
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Vlada je na današnjoj sjednici zbog isteka mandata razriješila člana Upravnog vijeća Javne ustanove "Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar" Igora Gavrića te ga je ponovno imenovala u novom mandatnom razdoblju, na prijedlog Grada Vukovara.

Razriješen je dosadašnji predsjednik Upravnog odbora Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji Tomo Medved, te članovi Robert Blažinović, Josip Đakić, Branko Borković, Josip Klemm, Ivica Arbanas i Dražimir Jukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novim predsjednikom Upravnoga odbora Fonda, koji je po položaju ministar nadležan za hrvatske branitelje, ponovo je imenovan Tomo Medved, a njegovim zamjenikom, koji je predstavnik ministarstva nadležnog za hrvatske branitelje, imenovan je Ivan Vukić.

Članovima Upravnog odbora, koji se imenuju kao predstavnici radnog tijela Hrvatskoga sabora u čijem su djelokrugu pitanja hrvatskih branitelja, ministarstva nadležnog za financije, ministarstva nadležnog za upravljanje državnom imovinom i kao predstavnici hrvatskih branitelja, imenovani su Josip Đakić, Nikolina Vuletić, Krunoslav Katičić, Siniša Šukunda, Ante Martinac, Tomislav Družak i Marija Skender, sukladno novom Zakonu o Fondu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razriješena je dosadašnja hrvatska predstavnica Republike Hrvatske u Mješovitom povjerenstvu Republike Hrvatske i Katoličke crkve za rješavanje gospodarskih pitanja Karolina Ivanković. Novim predstavnikom RH u istom Mješovitom povjerenstvu imenovan je Dražen Opalić, kao predstavnik Ministarstva rada i mirovinskoga sustava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo