Kruh sa sedam kora /

Prometnik od jutra cijeli dan sam samcat na suncu regulira promet na dva susjedna raskrižja, trči s jednog na drugo

Image
Foto: RTL

To što prikazuje snimka što smo je dobili poslijepodne, od desetak sugovornika čuli smo da su viđali još od jutros

14.6.2021.
16:51
RTL
VOYO logo

Sredina lipnja u Zagrebu, ljeto samo što nije započelo i kalendarski ljetnim solsticijem. I dok glavni grad na pragu ljeta u nekim svojim dijelovima zna biti čaroban, na asfaltu se pretvara u urbani pakao.

Pritom je jedno od gorih mjesta u Zagrebu za zateći se križanje Slavonske avenije i Avenije Većeslava Holjevca, odnosno tamo gdje se dva traka jedne avenije križaju s dva traka druge avenije. Ako ste još tako sretne ruke da u svom automobilu puzite u koloni ili da ste baš zapeli u gužvi, utoliko još gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedina gora sudbina od te i u tim trenucima je ako ste prometnik kojega je zapalo na tom raskrižju upravljati prometom.

Kako se dogodilo da sam samcat prometnik još od ponedjeljka ujutro mora trčkarati s jednog semafora na drugi i upravljati prometom, još nismo doznali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Videosnimka koju smo primili, svjedoči da je prometnik doista trčao s jednog dijela velikog raskrižja na drugo kako bi, pustivši promet u jednom smjeru na jednom dijelu višestrukog presjecišta po dva traka dviju avenija, otrčao osloboditi promet u drugom smjeru.

Desetak ljudi nam je javilo da dotični službenik tamo trčkara još od jutra, sam, tijekom vedrog dana po kojem je sunce sasvim pristojno zagrijalo Zagreb, u prvom redu asfaltirane gradske površine, nezaštićene sjenom stabala.

Videosnimku pogledajte ovdje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo