upozorenje HAK-a / Prometna nesreća na A1 kod Jastrebarskog: Stvorila se kolona duga 13 kilometara

Image
Foto: HAK

Vozi se jednim prometnim trakom na autocesti A1 jer se zbog prometne nesreće između čvorova Novigrad i Jastrebarsko u smjeru Zagreba stvorila kolona duga 13 kilometara

25.6.2023.
13:27
HAK
VOYO logo

Zbog prometne nesreće na 34. kilometru autoceste A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Novigrad i Jastrebarsko u smjeru Zagreba stvorila se kolona od oko 13 kilometara i vozi se jednim prometnim trakom, javlja HAK.

Također, iz HAK-a javljaju da se zbog prometne nesreće na državnoj cesti DC1 kod mjesta Selište Drežničko vozi se usporeno u koloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene, državnoj cesti DC1 čvor Udbina-Klapavice, državnoj cesti DC99 između mjesta i čvora Križišće i lokalnoj cesti LC58107 Kraljevica-Križišće zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju danas je do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti DC1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
kakav car! /

Nasred autoceste izvadio pršut i počeo ga davati ljudima koji su zapeli u koloni

Image
kakav car! /

Nasred autoceste izvadio pršut i počeo ga davati ljudima koji su zapeli u koloni

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, zagrebačkoj obilaznici (A3) i riječkoj obilaznici te otoku Krku i Krčkom mostu, Jadranskoj (DC8) magistrali, Istarskom ipsilonu, na pojedinim graničnim prijelazima i trajektnim lukama i pristaništima prema kopnu.

Podsjećamo, iz HAK-a su ranije danas upozorili da se u poslijepodnevnim satima očekuje pojačan promet na cestama u smjeru unutrašnjosti, posebice na autocesti A1 od čvora Bosiljevo II u smjeru Zagreba, zagrebačkoj i riječkoj obilaznici, otoku Krku i Krčkom mostu, Jadranskoj (DC8) magistrali, Istarskom ipsilonu, na pojedinim graničnim prijelazima i trajektnim lukama i pristaništima prema kopnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte video: Od početka godine na hrvatske autoceste ušlo je više od 25 milijuna vozila, dva milijuna više nego lani

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo