Projekt humanitarni kalendar Velike i male zvijezde 2015. ide dalje

Kalendar Velike i male zvijezde snima se od 22. do 27. rujna na lokacijama oko grada Čakovca. Cilj je prikupiti sredstva za djecu sa sindromom Down.

29.9.2014.
15:36
VOYO logo

Neno Belan već ima iskustva s humanitarnim akcijama i usko je povezan s Udrugom Down Međimurske županije. Prijatelj je Udruge ali i projekta 'Ne mogu mi(je)njat boju neba' kojem je cilj izgradnja Regionalnog centra za djecu s posebnim potrebama, za koju je otpjevao naslovnu pjesmu Boja neba. Pjesma je postala zaštitni znak projekta Zbog toga nije ni čudno da se odazvao fotografiranju za kalendar. Društvo mu je pravila simpatična Lana, osmogodišnja djevojčica vedra duha i puna kreativnosti. Zajedno s Nenom skladala je pjesme u studiju u Maloj Subotici. Jedan od najpoznatijih skladatelja zabavne i pop glazbe – Nikša Bratoš, spremno se odazvao akciji te pozirao u čakovečkom Centru za kulturu. Društvo su mu pravili Dora i Marin.

Nastavlja se ovaj hvalevrijedni, uspješan projekt

U subotu projektu su se pridružili glazbenica Maja Vučić te glumac Ivica Pucar. Zajedno s četrnaestogodišnjom Tenom, u čakovečkom Muzeju zasvirali naše tradicionalno žičano glazbalo – cimbule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Maju tu je i dugogodišnji prijatelj Udruge Down Međimurske županije – glumac Ivica Pucar.

Inicijatorica projekta Tamara Peras je istaknula da se nastavlja uspješan projekt koji je pokrenut prije dvije godine i na kojem su se odazvali mnogi ljudi dobra srca. Kalendar je prodan u više od 8 tisuća primjeraka i prikupljeno je 200 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo