festival kreativnosti /

Proglašeni pobjednici 26. Golden Drum Festivala

Image
Foto: PROMO

Dobitnik nagrade The Golden Net award, a onda i najuspješnija agencijska mreža Festivala već četvrtu godinu za redom je McCann Worldgroup. Golden Rose za najbolju agenciju otišao je u Milano u Publicis Italy, a najbolja nezavisna reklamna agencija nagrađena The Golden Dragon Awardom je SOK Media iz Helsinkija.

23.10.2019.
9:48
PROMO
VOYO logo

Natjecateljska sekcija Golden Druma, WHAT i WHY, na Grand Award Ceremoniji je proglasila pobjednike ovogodišnjeg Golden Drum Festivala

Najbolje od WHAT pripalo je Dieselovoj kampanji Hate Couture koju je u kategoriju E. Digital & mobile prijavila agencija Publicis Italy. Kao The best of WHY ali i The best of Good, prepoznata je kampanja  ThisAbles koju je osmislio McCann TLV za brand IKEA, a prijavljena je u kategoriji Z. Social good. Ovaj rad svojim je kreativnim direktorima Eldadu Weinbergeru, Nadavu Pressmanu, Sigalu Abudyu i Adrianu Botanu, donio titulu Kreativni direktori godine koja se dodjeljuje u sklopu Golden Watch Awarda. Brand Grand Prix otišao je u ruke IKEI, dok je Golden Drum Adriatic, koji dodjeljuje Telemach, osvojio McCann Beograd s kampanjom I (dis)own my child.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za najbolja ostvarenja prijavljena ove godine u zbroju je dodijeljeno 62 nagrade Silver Drum, 37 nagrada Golden Drum te 9 Grand Prix nagrada.

Image
Foto: PROMO

Natječaj The Young Drummers Competition održan je u suradnji sa Slovenskom turističkom zajednicom bio je odlična prilika da kreativce mlađi od 30 godina ponude svoja kreativna rješenja na brief “Slovenia, land of clean and healthy waters” a žiri je najboljim proglasio rad Mythical Water-Creatures, kojeg je osmislila austrijanka Christina Pribitzer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz veliku ceremoniju Golden Drum Grand Award i Golden Drum Grand finale, uspješno je završen 26. Golden Drum Festival, koji je ove godine u Portorožu sakupio preko 1000 posjetitelja.

Više o Golden Drum Festivalu: www.goldendrum.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo