PROCURILO TKO ĆE SVE SJEDITI U POVJERENSTVU ZA AGROKOR: / Na mjestu predsjednika Franko Vidović?

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Sabor bi na današnjoj sjednici trebao glasovati o raspravljenim točkama.

6.10.2017.
10:19
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Kako doznaje HRT, HDZ-ovi članovi u Povjerenstvu bili bi Josip Borić, Ante Babić, Grozdana Perić i Marija Jelkovac. Iz vladajuće kvote ušao bi još HNS-ov Stjepan Ćuraj. Poznata su imena dvojice od 4 člana Povjerenstva iz redova oporbe. To bi, prema sadašnjim informacijama bili Franko Vidović koji bi bio i predsjednik Povjerenstva te Gordan Maras. Istražno povjerenstvo bi, bude li glasovanja u Saboru danas, trebalo početi s radom 30. listopada 2017.

Čelnik Kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk u Jutarnjoj kronici Hrvatskog radija nije htio potvrditi hoće li Sabor danas glasovati o osnivanju istražnog povjerenstva za Agrokor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada razgovaramo o sastavu povjerenstva i dinamici njegova rada u listopadu", kazao je.

Na pitanje je li točno da je SDP spreman odustati od dva bivša ministra kao članova povjerenstva, Bauk je odgovorio "Niste daleko od istine". HDZ smatra da u povjerenstvu ne bi trebao biti nijedan bivši ministar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi mislimo da to ne bi trebala biti zapreka, a svjesni smo da će oni biti sretniji da imamo jednog, a ne dva bivša ministra. Najsretniji bi bili da nemamo niti jednog", izjavio je Bauk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo