PROCURILA FOTOGRAFIJA BERNARDIĆA I BANDIĆA NA VEČERI, PLJUŠTE REAKCIJE: / 'Sad je Bero trebao pitati: Di su pare?!'

Image
Foto: Arhiva, Goran Jakus/PIXSELL

Fotografija je snimljena istu večer kad je SDP doznao za ovrhu i dug, a ovo je druženje Bernardića i Bandića brzo naišlo na brojne kritike ostalih SDP-ovaca.

8.2.2018.
8:44
Arhiva, Goran Jakus/PIXSELL
VOYO logo

Šef SDP-a Davor Bernardić snimljen je na večeri s Milanom Bandićem, zbog kojeg SDP-u sada prijeti ovrha.

Image
STIGLA JE PRESUDA ZA DUG IZ 2009.: /

SDP mora platiti čak 10 milijuna kuna za kampanju Milana Bandića

Image
STIGLA JE PRESUDA ZA DUG IZ 2009.: /

SDP mora platiti čak 10 milijuna kuna za kampanju Milana Bandića

Snimljeni na rođendanu zajedničkog prijatelja

Naime, Bernardić je 22. siječnja primio konačnu presudu prema kojoj njegova stranka mora platiti čak 10 milijuna kuna za izbornu kampanju Milana Bandića iz 2009. godine, kada je on još bio član SDP-a. Radi se o 4,3 milijuna kuna troškova za kampanju zagrebačkog gradonačelnika, koje su sada nakon četiri godine s kamatama došle do iznosa od čak 10 milijuna kuna. Fotografiju na kojoj se vide Bandić i Bernardić na zajedničkoj večeri objavio je Prigorski.hr , a snimljena je povodom 40. rođendana zajedničkog im prijatelja Dalibora Bastalca, predsjednika zelinskog ogranka Stranke rada i solidarnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zmajlović: 'Da bi reč rekel...'

Na fotografiji se još vide i načelnik Kalnika Mladen Kešer i gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec. Fotografija je snimljena istu večer kad je SDP doznao za ovrhu i dug, a ovo je druženje Bernardića i Bandića brzo naišlo na brojne kritike ostalih SDP-ovaca. 'Da bi reč rekel... Predsjednik SDP-a ne smije sjediti za istim stolom s osobom zbog čijih sumnjivih računa i s njima povezanih neobičnih presuda stranci prijeti blokada. I još k tome na pompoznoj rođendanskoj proslavi osobe koja državi duguje više od 1,3 milijuna kuna', rekao je Mihael Zmajlović, prenosi Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad je Bero trebao pitati: “Di su pare?!”", našalio se jedan od čitatelja, pritom aludirajući na Bernardićev govor u Saboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo