Evo kako izgleda inauguracijski meni.
HLADNO PREDJELO
PREPORUKA: PJENUŠAC TOMAC DIPLOMAT ILI MALVAZIJA KOZLOVIĆ
Dalmatinski pršut s bračkim maslinama uz mladi paški sir preliven djevičanskim maslinovim uljem
Rolice premium šunke s pjenicom od sira
GLAVNO JELO
PREPORUKA: TOMIĆ CAPLAR ILI MERLOT BELJE
Lentrecǒte steak (odležani steak od junetine ) odležan u dimu od divljeg kestena s pečenim krumpirom i rajčicom u ružmarinu
Buket lisnatih salata
DESERT
PREPORUKA: PROŠEK HEKTOROVIĆ
Domaće slatke štrukle punjene s bobičastim voćem prelivene umakom od vanilije i cimeta
KAVA
PIĆA
APERITIVI
Pjenušac Tomac Diplomat
VINA
Graševina Adžić, buteljirano vino 0,75 l
Malvazija Kozlović, buteljirano vino 0,75 l
Tomić Caplar, buteljirano vino 0,75 l
Merlot Belje, buteljirano vino 0,75 l