Pročitajte kojim je biranim delicijama predsjednica častila uzvanike na ručku

Nakon inauguracije odabrani uzvanici sudjeluju na svečanom ručku s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović. Na meniju su domaće delicije i birana vina

15.2.2015.
14:02
VOYO logo

Evo kako izgleda inauguracijski meni.

HLADNO PREDJELO

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PREPORUKA: PJENUŠAC TOMAC DIPLOMAT ILI MALVAZIJA KOZLOVIĆ

Dalmatinski pršut s bračkim maslinama uz mladi paški sir preliven djevičanskim maslinovim uljem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rolice premium šunke s pjenicom od sira

GLAVNO JELO

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PREPORUKA: TOMIĆ CAPLAR ILI MERLOT BELJE

Lentrecǒte steak (odležani steak od junetine ) odležan u dimu od divljeg kestena s pečenim krumpirom i rajčicom u ružmarinu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Buket lisnatih salata

DESERT

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PREPORUKA: PROŠEK HEKTOROVIĆ

Domaće slatke štrukle punjene s bobičastim voćem prelivene umakom od vanilije i cimeta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KAVA

PIĆA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

APERITIVI

Pjenušac Tomac Diplomat

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VINA

Graševina Adžić, buteljirano vino 0,75 l

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malvazija Kozlović, buteljirano vino 0,75 l

Tomić Caplar, buteljirano vino 0,75 l

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Merlot Belje, buteljirano vino 0,75 l

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo