IZBORI PRED VRATIMA / Problemi u slavonskom SDP-u! Hajduković dao ostavku na mjesto šefa osječko-baranjske organizacije

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Glavni odbor je raspustio tijela županijskog SDP-a i za povjerenika imenovao Damira Tomića

26.4.2021.
21:03
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Na sjednici Glavnog odbora SDP-a Domagoj Hajduković dao je ostavku na mjesto predsjednik SDP-a Osječko-baranjske županije, izvijestili su iz stranke. 

Zbog zoga Hajdukovićevog poteza, manje od mjesec dana pred lokalne izbore, Glavni odbor je raspustio tijela županijskog SDP-a i za povjerenika imenovao Damira Tomića. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjedništvo je Glavnom odboru također predložilo i kooptiranje novog člana Predsjedništva. Nakon odlaska Željka Sabe iz SDP-a, Predsjedništvo je ostalo bez jednog člana. Kandidat s najvećim brojem glasova na unutarstranačkim izborima nakon posljednjeg izabranog člana tog tijela bio je Matej Mostarac, gradonačelnik Kastva. Glavni odbor izglasao je njegovo kooptiranje u Predsjedništvo stranke, izvijestili su iz SDP-a.

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin istaknuo je kako je SDP stranka koja poštuje i potiče ravnopravnost spolova te je iskazao uvjerenje da će na ovim izborima, kao i na prošlim parlamentarnim i europarlamentarnim, SDP na svojim listama u svim jedinicama imati jednak broj muškaraca i žena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo