kazneno prijavljeni / Pritvorena trojica dilera iz Siska: preprodavali marihuanu, 'speed' i ecstasy

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policija je naknadno u kući 20-godišnjaka i 22-godišnjaka pronašla još 83 grama 'speeda', 131,7 gram marihuane i 14 tableta ecstasyja

24.10.2017.
12:31
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su "uhvaćeni" u uživanju marihuane na području Lekenika, policija je trojici mladića u dobi od 20, 22 i 28 godina pretražila kuće i u njima pronašla još marihuane, amfetamin tzv. speed i tablete ecstasyja namijenjene daljnjoj preprodaji, nakon čega su pritvoreni i kazneno prijavljeni zbog konzumiranja te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Sisačko-moslovačka policija u utorak je priopćila kako osumnjičenog 28-godišnjaka tereti da je 19. listopada u dvorištu svoje kuće drugoj dvojici dao marihuanu na uživanje, u čemu ih je policija zatekla oko 22 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj osumnjičenik je tada policiji predao joint i paketić s 13,2 grama marihuane, a 22-godišnjak i vrećicu s 24 tablete ecstasyja.

Policija je naknadno u kući 20-godišnjaka i 22-godišnjaka pronašla još 83 grama "speeda", 131,7 gram marihuane i 14 tableta ecstasyja, a pretragom kod 28-godišnjaka pronađeno je 400 grama marihuane, koju je isti proizvodio i prodavao krajnjim korisnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke.

Daljnjim istraživanjem nad 20-godišnjakom utvrđeno je da je u prvoj polovici ove godine na lekeničkom području počinio pet teških krađa, provaljujući u vikendice, obiteljsku kuću, trgovinu i dvorišne objekte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo