Pripremite se na mraz i temperature ispod nule

Dok su nas prošlog vikenda veselile prave proljetne temperature, vikend koji je pred nama zahtijevat će topliju odjeću. Naime, temperature od petka padaju, a u jutarnjim satima bit će i ispod nule

8.11.2011.
17:39
VOYO logo

Sve do petka u Hrvatskoj se vrijeme neće puno mijenjati. U unutrašnjosti će i dalje tijekom jutra biti magle i niskih oblaka, a tijekom dana će biti sunčano. Na Jadranu, pak, i dalje postoji mogućnost za pljuskove, i to na jugu uz grmljavinu. Temperature također neće pokazivati bitnu razliku.

No, u petak dolazi do promjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snijega nema na vidiku

"Temperature će se spustiti. U kontinentalnom dijelu tijekom jutra bit će ispod nule i kretat će se od -5 do 0 stupnjeva. Dnevne će se, pak, kretati od 5 do 10 stupnjeva. Na Jadranu će istovremeno prestati oborine. Jutarnje temperature kretat će se između 4 i 9, a dnevne između 10 i 15 stupnjeva", kazao nam je predsjednik udruge Crometeo Kristijan Božarov dodajući kako je riječ o uobičajenim temperaturama za ovo doba godine. Dodao je kako će se takve temperature zadržati i tijekom vikenda, te početkom idućeg tjedna.

No, bez obzira na zahlađenje, snijega i dalje nema na vidiku. Štoviše, očekuje nas još jedan sunčani vikend. Samo se na kopnu za njega treba toplije odjenuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo