Talent show u Saboru /

Pripreme za Eurosong već su započele i to u Saboru! Zastupnici najveće nade polažu u Aleksića

Image
Foto: Screenshot

"To je katastrofa, prije je to bilo puno bolje. Posebice su naši predstavnici bili bolji jer se tada biralo, nije se ovako unaprijed znalo tko će ići", rekao je saborski zastupnik.

10.5.2018.
19:59
Screenshot
VOYO logo

Pripreme za Eurosong i to u Saboru. Zastupnik SNAGA-e želi na Eurosong i uvjeren je da bi pobijedio. Goran Aleksić iz kluba zastupnika Živog zida i SNAGA-e pred našim je kamerama danas u Saboru pokazao svoje pjevačko iskustvo. Ocijenile su ga kolege iz saborskih klubova, a zaplesao je i s jednom SDP-ovkom.

Hrvatska posljednjih godina nikako ne može ostvariti dobar plasman na Eurosongu. Zato je tu Goran Aleksić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je katastrofa, prije je to bilo puno bolje. Posebice su naši predstavnici bili bolji jer se tada biralo, nije se ovako unaprijed znalo tko će ići", rekao je saborski zastupnik Goran Aleksić.

Ima li Aleksić ono što je potrebno za zvjezdani status i bi li bio dobar predstavnik Hrvatske ocijenit će žiri koji čine saborski zastupnik Miro Bulj, saborska zastupnica Sabina Glasovac i Furio Radin, prijatelj od gospodina Aleksića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Talentiran, perspektivan, mlad, pred njim je svjetla budućnost. Prema tome treba mu dati šansu i ja vjerujem da bi bio dobar predstavnik Hrvatske na Eurosongu", zaključio je Miro Bulj.

"To što je držao ruke u džepu to je.. Znate šta. U društvu s političarima bolje držat ruke u džepu", našalio se Furio Radin.

"Mislim da je kolega Aleksić vrlo dobar. Ja moram priznat da sam ugodno iznenađena njegovim pjevačkim talentom koji se skrivao u njemu, a mi nismo bili s njim upoznati do sada", ocijenila je Sabina Glasovac.

A na pitanje kako bi ga obukli za izvedbu te romske pjesme, Glasovac je priznala da bi joj to bilo vrlo teško. No, Miro Bulj zna odgovor - suknjicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodin Aleksić je odličan kao pjevač, ali kao plesač je još bolji. Nećemo gledat kakve ima noge", dodaje Radin.

"Nisam očekivao da ću tako dobar dojam ostaviti. Ja sam oduševljen. Očigledno je da ću proći na Eurosong ako budem tako dobar", govori Aleksić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgleda da bi nas sljedeće godine na Eurosongu mogli predstavljati Gogo i dobri ljudi.

Pogledajte naš video prilog za potpuni doživljaj.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo