Posjet Kulmerovim dvorima /

Priprema li teren za suprugov povratak? Vesna Todorić snimljena u Šestinama

Image
Foto: Čitatelj/Vijesti.hr

Sud u Londonu idućeg tjedna odlučuje o izručenju Ivice Todorića Hrvatskoj

20.10.2018.
11:38
Čitatelj/Vijesti.hr
VOYO logo

Za razliku od Ivice Todorića koji izbjegava Hrvatsku jer bi odmah bio uhićen, njegova supruga Vesna odlučila je malo "skoknuti" iz Londona u Šestine, do obiteljskih Kulmerovih dvora. Tamo, naime, još uvijek živi njihova kći Iva s obitelji. No, Iva trenutno boravi u Izraelu što je objavila na svojem Instagramu

Vesna Todorić snimljena je prije dva dana u ležernom izdanju u Šestinama s ovećom torbom, kao da je bila u nabavci u lokalnoj trgovini s ovećom Gucci šoping torbom.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda priprema teren za suprugov povratak. Naime, Ivicu Todorića idućeg tjedna u Londonu očekuje i odluka o izručenju Hrvatskoj. Dođe li to takve odluke bivši vlasnik Agrokora će biti u Hrvatskoj najkasnije do kraja mjeseca. Ipak, njegova obrana smatra kako imaju dovoljno pravno utemeljenih argumenata da sud odluči u Todorićevu korist. 

Prošlo je godinu dana otkada su policijski kombiji ušli u Kulmerove dvore. Tog je dana uhićeno 12 osoba, osim Ivice, Ante i Ivana Todorića koji nisu bili u Hrvatskoj. Dva dana nakon, Ivici Todoriću određen je istražni zatvor. U javnosti se pojavio tek sedmog studenog kada se prijavio policiji u Londonu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo