premijera u nedjelju / Princeza Ajbige i Burak iz '1001 noći' u 'Osveti'!

Image
Foto: RTL

Serija je remake američke popularne psihološke drame „Revenge“ s kojom je Madeline Stowe zaslužila nominaciju za „Zlatni globus“, dok je sama serija vrlo brzo postala pobjednica termina svih američkih kanala u skupini od 18 do 49 godina.

31.8.2013.
12:35
RTL
VOYO logo

Uz jednu od najbolje plaćenih turskih glumica, Beren Saat, u novoj turskoj seriji „Osveta“ važne uloge tumače Ezgi Eyuboglu i Mert Firat, u kojima će gledatelji zasigurno prepoznati  princezu Ajbige iz „Sulejmana Veličanstvenog“ i Buraka Inceoglua iz „1001 noći“! Premijerna dvosatna epizoda bit će prikazana sutra, u nedjelju 1. rujna u 21 sat na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL

U produkciji Disneya i In D House Productions („Nebo i zemlja“) nova turska serija „Osveta“ (orig. Intikam) prikazana je početkom ove godine na turskom Kanalu D. Serija je remake američke popularne psihološke drame „Revenge“ s kojom je Madeline Stowe zaslužila nominaciju za „Zlatni globus“, dok je sama serija vrlo brzo postala pobjednica termina svih američkih kanala u skupini od 18 do 49 godina.

Na tragu velikog uspjeha i naslijeđa američke serije „Revenge“, u režiji Mesude Eraslan i scenarista Berkuna Oya snimljena je turska inačica koja je vrlo brzo postala ovogodišnji hit na televizijskim ekranima u Turskoj, a svaki ju je tjedan nestrpljivo iščekivalo čak 12 milijuna gledatelja! Prva sezona serije ima 44 epizode i upoznaje nas s Derin (Beren Saat), lijepom ženom koja je djetinjstvo provela u sirotištu nakon što joj je otac osuđen na doživotni zatvor. No, čim je doznala da je otac bio nevin optužen, Derin ga odluči osvetiti! Pomno osmisli novi identitet i postaje Yağmur Ozden, te se polako uzdiže na društvenoj ljestvici, a sve kako bi se što više približila onima koji su joj upropastili život i osvetila očevu smrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL



Uz Beren Saat, važnije uloge u seriji imaju Mert Firat i Ezgi Eyuboglu koji tumače brata i sestru, Emra i Džemru, nasljednike obitelji Arsoj koja je uništila Derino djetinjstvo. Mnogi će upravo u njima prepoznati Buraka Inceoglua, Keremovog promiskuitetnog mlađeg brata iz „1001 noći“, te najveću ljubav Bali-bega Malkočoglua, mladu i vrlo hrabru princezu Ajbige iz „Sulejmana Veličanstvenog“. Ostale uloge dodijeljene su Nejatu Isleru, Enginu Hepileriju, Zaferu Algözu, Arzi Gamze Kilinc i drugima, koji su uspjeli iznimnu američku seriju prenijeti jednako uvjerljivo originalu, smjestiti je u drugačije podneblje te dramskoj seriji s elementima trilera i psihološke drame pristupiti na osebujan i šarmantan istočnjački način.

Ne propustite pogledati uzbudljivu seriju „Osveta“ sutra, u nejdjelju 1. rujna u 21 sat na RTL Televiziji!


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo