PRILIKA KAKVA SE NE PROPUŠTA: / Danas javna aukcija nekretnina vrijednih 400 milijuna kuna!

Image

Danas se u Zagrebu održava se 17. aukcija nekretnina. Ulaz je slobodan, no obzirom na cijene lako biste se mogli naći u društvu ruskih oligarha.

2.7.2016.
7:45
VOYO logo

Na javnoj aukciji u 11 sati u Kongresnom centru hotela Antunović biti će ponuđeno 89 stambenih i poslovnih nekretnina ukupne vrijednosti od 400 milijuna kuna. U ponudi će se naći razne kuće, stanovi, zemljišta, hoteli i poslovni prostori, ali i ostale luksuzne nekretnine, a kupci mogu licitirati za svaku od ponuđenih nekretnina.

Nekretnina s najvišom cijenom na 17. aukciji nekretnina je građevinsko zemljište sa zgradama u Opatiji površine 22.595 četvorna metra. Početna cijena je 9.9 milijuna eura. Zemljište je smješteno u blizini marine Ičići u Opatiji. Parcela je ugostiteljsko-turističke namjene, ograđena i udaljena 60 metara od mora. Na parceli se nalazi dvanaest zgrada od kojih jedanaest nije u uporabi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Net.hr

Za one koji ne bi baš htjeli zidati nego se samo useliti u svoju vikendicu na moru tu su vile s bazenima u Splitu i Sevidu. Doduše, bez milijun eura ne trebate ni razmišljati o njima, a tko zna koliko će doseći na licitiranju.

Vila na Spinutu kompletno je renovirana i opremljena 2013. godine. Prizemlje površine 94 četvornih metara sastoji se od dva stana. Na drugoj etaži površine 119 m2 se nalazi kuhinja s blagovaonom, dnevni boravak, 3 spavaće sobe, kupaonica, toalet i balkon. Na vrhu kuće je terasa. Početna cijena je milijun i 200 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Vila u Sevidu ima tri kata i podrum, tlocrtne površine 190 četvornih metara. Grijanje je solarno, klimatizirana je, ima video nadzor... Od mora je udaljena 70 metara, a ako vam je to teško ima i bazen površine 64 četvorna metra. Početna cijena je milijun eura.

Image

Na popisu za aukciju se nalazi i luksuzno imanje svega 3 kilometra od Milne na Braču. Na parceli površine 9.848 m2 smještena je vila sa bazenom, sportski tereni, dva bungalova svaki površine 40 m2, dva kamina, heliodrom i uređeno dvorište sa 150 drva maslina. Vanjski bazen je dimenzija 9 x 4 x 1.5 m a na posjedu su i tereni za tenis, košarku i balote. Početna cijena je 450.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Kuća u Petrčanima nedaleko Zadra prodaje se po početnoj cijeni od 320,000 eura. Kuća ima 163 m2, a zemljište 250 m2. U dvorištu se nalazi bazen, a udaljena je svega 50 metara od mora.

Image
Image

Ostale vile, kuće, stanove, maslinike i ostale nekretnine možete na katalogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo