SJEĆATE SE VERONICE CASTRO? / Prije 23 godine je zaludjela Hrvatsku, a sada se vraća!

Image

Od sljedećeg će tjedna prijepodnevni termin RTL Televizije biti obogaćen dvjema telenovelama, a jedna od njih će biti bezvremenski klasik za kojim je 1990-ih ludjela cijela regija. Naslovnu ulogu odlično je odigrala meksička glumica Verónica Castro.

25.4.2013.
13:02
VOYO logo

"Divlja ruža", jedna od najgledanijih latinoameričkih telenovela u Hrvatskoj, koju je zavoljelo milijunsko gledateljstvo, ponovno se vraća na male ekrane!

Meksička Rosa Salvaje zasigurno je najpoznatije ostvarenje produkcijske kuće Televisa koju je od premijernog prikazivanja 1987. pa sve do danas pogledalo preko 500 milijuna ljudi diljem svijeta, od Latinske Amerike i SAD-a do Europe, Bliskog istoka, pa čak Rusije i Kine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: telenovelas.es

Priča o Rosi Garciji, siromašnoj, naivnoj i neukoj djevojci koja se spletom okolnosti našla u svijetu bogatih osvojila je Hrvatsku 1990. godine, a sada se ponovno vraća na male ekrane svojom bezvremenskom pričom u kojoj se mogu pronaći brojni gledatelji.

Naslovnu ulogu odlično je odigrala meksička glumica Verónica Castro koja je gledatelje zabavljala svojom naivnošću, pošalicama i budalastim ponašanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: telenovelas.es

Osim što joj je uloga u "Divljoj ruži" donijela svjetsku slavu (20 filmova, 19 telenovela), Verónica je imala i vrhunsku pjevačku (preko 30 singlica i albuma)  i voditeljsku karijeru (19 raznih televizijskih programa), te je čak pet puta sudjelovala u meksičkom izdanju "VIP Big Brothera".

Image
Foto: RTL

Svakog radnog dana nakon "Divlje ruže" gledatelje očekuje premijera telenovele "Obitelj Rey" produkcijske kuće Azteca, a u kojoj su glavni protagonisti Leonardo Garcia, Michel Brown i Rossana Najera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni junak ove meksičke sapunice je Everardo Rey, iznimno moćan i bogat poslovni čovjek koji je odrastao u siromaštvu, ali je postepeno uz pomoć najboljeg prijatelja Pedra Malvida tražio 'američki san' u SAD-u.

Image
Foto: RTL

Nakon nekoliko godina, kada su se dobrano obogatili, obojica su se vratili u rodni Meksiko te zbog jedne žene iznenada postali smrtni neprijatelji. Naime, obojica su još kao mladići bili zaljubljeni u zanosnu pripadnicu elitnog društva, ali se Manuela San Vicente odlučila udati za Everarda nakon što je Pedro završio u zatvoru zbog pronevjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, vrijeme je odigralo svoje: Pedro je doznao da upravo Everardo stoji iza njegovog uhićenja, zbog čega svakim novim danom iščekuje osvetu, dok se iza njihovih leđa rađa nova ljubav između Perdove kćeri Lorenze i Everardovog sina Matiasa!

Image
Foto: RTL

Od ponedjeljka 29. travnja dva su sata svakog radnog dana rezervirana za uzbudljive i vrlo napete priče koje će nam dokazati da i bogati plaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite pogledati dvije hvaljene meksičke telenovele, "Divlju ružu" i "Obitelj Rey", od ponedjeljka do petka od 11:50 sati samo na RTL Televiziji!

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo