EUROPSKA PREMIJERA NA RTL-u / Priča o posramljenoj djevojci u potrazi za osvetom!

Image
Foto: RTL

S osvetom u mislima i ljubavi u srcu, ponižena djevojka potražit će pravdu i pronaći svoju prvu ljubav. No je li ljubav uvijek jača od mržnje? Snažna i potresna priča o odbačenoj i posramljenoj djevojci u potrazi za osvetom, svoju europsku premijeru pronaći će na RTL Televiziji od ponedjeljka 27. svibnja u 20 sati!

23.5.2013.
14:49
RTL
VOYO logo

RTL Televizija donosi dinamičnu, životnu i modernu telenovelu koja otkriva kako oholost, ambicija i zavist mogu promijeniti sudbinu nevine djevojke koja će svoj život predodrediti samo jednom cilju – osveti!

Iz najveće brazilske tvornice popularnih telenovela i serija, televizijske kuće Rede Globo, dolazi posljednji projekt o kojem priča cijela Latinska Amerika. Serija "Avenida Brasil" postala je instant hit u domovini još od samog početka emitiranja u proljeće 2012., a osim nevjerojatne gledanosti, serija je vrlo brzo postala jedini televizijski format koji su istovremeno hvalili i struka i gledatelji.

Image
Foto: RTL



Svaka se epizoda pomno pratila, a milijuni Brazilaca o njoj su pisali preko društvenih mreža poput Twittera i Facebooka. Koliko je serija bila popularna, dokazuje i podatak da je posljednju epizodu pratilo 80 milijuna Brazilaca, zbog čega su ulice velikih gradova poput Ria de Janeira i Sao Paula bile potpuno prazne za vrijeme njezinog emitiranja, kao i činjenica da je serija bila nominirana za brojne prestižne brazilske nagrade.

RTL Televizija je jedna od ukupno 37 televizijskih kuća koja je u rekordnom roku otkupila prava za emitiranje ovog vrhunskog projekta, a među prvima koja će ga emitirati u Europi odmah nakon Portugala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL



Gledateljima je zajamčena zabava uz obilje uzbudljivih i neizvjesnih trenutaka, drame, romantike i iznenađujućih otkrića u gotovo svakoj epizodi ove snažne i emocijama nabijene telenovele čija će hrvatska premijera biti u ponedjeljak, 27. svibnja u 20 sati, te će se nastaviti emitirati od ponedjeljka do četvrtka u istom terminu, samo na RTL Televiziji!




Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo