INCIDENT ZA INCIDENTOM / Pribislavec nemiran - zaštitari i policija spriječili novo demoliranje kafića?

Image
Foto: eMedjimurje.hr

Nakon što su petorica mladića s područja općine Pribislavec prije 15-ak dana demolirala kafić i napravila štetu od 50 tisuća kuna, novo uništavanje ugostiteljsko objekta u istom mjestu spriječili su zaštitari i policija, iako ni ovoga puta nije prošlo bez štete.

15.6.2016.
7:53
eMedjimurje.hr
VOYO logo

U subotu oko 21.30 sati dvojica s područja Općine Pribislavec (36 i 37 godina) došla su sa psom u kafić u Ulici Ante Starčevića, naručili piće te provocirali i galamili na goste, a jedan je od njih uzeo nož, mahao njime pred gostima i prijetio, javlja eMedjimurje.hr.

Osoblje lokala pozvalo je vlasnike i zaštitarsku službu zaduženu za čuvanje objekta koji su ih otpratili van, dok je račun naravno ostao nepodmiren. Nakon naguravanja sa zaštitarima dvojac se zaputio smjerom Livadarske ulice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pričanju svjedoka, u roku od nekoliko minuta, tridesetak njih došlo je na cestu ispred kafića. Kako očevici kažu, bili su naoružani sjekirama, palicama i kamenjem, dok je još tridesetak njih stajalo kojih stotinjak metara dalje i promatralo.

Kroz petnaestak minuta stiglo je, kako saznajemo od očevidaca, više od tridesetak policajaca kako bi spriječili veći incident. Na kraju večeri zbrajala se i materijalna šteta - razbijeno je prednje staklo automobila zaštitara koji su stigli u pomoć, zadnje staklo drugog automobila te šteta nastala bacanjem kamenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o ovom incidentu, ali i ostalima koji su se dogodila u samo 15-ak dana u općini Pribislavec, pročitajte na portalu eMedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo