PRGOMET PROVOCIRA KARAMARKA / 'Nostradamus je rekao da će Hajduk biti prvak'

22.2.2015.
22:50
VOYO logo

"Primijetili ste da smo s tom 'radikalnom retorikom' pobijedili na svim izborima u zadnje dvije i pol godine - suprotno od onog što je najavljivao "Nostradamus" Prgomet", izjavio je u Šibeniku Karamarko.

Drago Prgomet brzo je odgovorio svom stranačkom šefu i to statusom na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nostradamus je rekao da će Hajduk biti prvak. Što vi mislite", napisao je Prgomet koji je na tu rečenicu dobio više od dvije stotine lajkova te više stotina komentara, od kojih nisu svi bili pozitivni, no na žalost, većina se pretvorila u svađanje i međusobne obračune komentatora.

Podsjetimo, Karamarko je izjavio da je njegova retorika samo iskazivanje domoljublja, poštovanja prema Domovinskom ratu i braniteljima, te da ona ukazuje na to "da moramo početi s 'drugim Domovinskim ratom', u kojem ćemo se boriti za svako radno mjesto, za svako neobrađeno polje i za svakog mladića i djevojku koji žele napustiti Hrvatsku", rekao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik HDZ-a je na pitanje o tome hoće li biti sankcija za Prgometa koji sve češće istupa s drugačijim mišljenjem od službenog stava stranke, rekao da je on tolerantan čovjek, da Prgomet ima pravo na svoje mišljenje.

Rekao je i da on neće za Prgometa tražiti nikakve sankcije, no dodao je da to sve češće traže drugi članovi stranke. Provokacijom na Fejsu, Prgomet je očito odlučio ubrzati stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo