PREVARANTI IZ OSIJEKA PROMIJENILI IME I OPET MULJAJU STARCE: / Jednog ponovno uhvatila novinarka, on se branio - 'To mi je bio brat blizanac'

Image
Foto: Nova TV

Poznata ekipa razotkrivena u emisiji Provjereno prije šest mjeseci, ponovno operira.

23.3.2017.
18:54
Nova TV
VOYO logo

Inspekcija je u kršenju zakona prije šest mjeseci uhvatila desetak tvrtki među kojima i tvrtku Oxyness iz Osijeka i svima im je izrečena zabrana djelovanja. No tvrtka koja se ranije zvala Oxyness sada radi pod drugim imenom, modus operandi im je isti, a na meti su im ponovno građani starije životne dobi koji su spremni dati i posljednju kunu za izlječenje svojih tegoba.

Image
RAZOTKRILI VELIKU MREŽU PREVARANATA: /

'Glume liječnike, ljude mame na besplatne preglede i lažiraju nalaze!'

Image
RAZOTKRILI VELIKU MREŽU PREVARANATA: /

'Glume liječnike, ljude mame na besplatne preglede i lažiraju nalaze!'

Ponovno u akciji

Reporterka Nove TV otišla je na jednu prezentaciju i zaposlenike pitala zašto varaju ljude, na što joj je jedan od njih odgovorio: „Što radimo!? Gospođo, ja ne znam o čemu vi pričate!“ Potom je nastavikla s pitanjem znaju li da je firma za koju rade prijavljena tržišnoj inspekciji, inspekciji rada i zdravstvenoj inspekciji na što joj je zaposlenik odgovorio: „Znam, znam. Sve je to riješeno. Dolaze nam stalno inspekcije ali ništa ne nalaze jer sve radimo po propisima.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među zaposlenicima koji drže predavanja o preparatima i pomagalima koji mogu pomoći osobama starije životne dobi u njihovom ozdravljenju našao se i muškarac kojeg su kamere snimile i prije šest mjeseci.

'Ono mi je brat'

Nakon što ga je reporterkznali, on joj je odgovorio da to nije bio on: „Ono mi je brat“, imate brata blizanca, upitala ga je, na što odgovara potvrdno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije šest mjeseci novinarka emisije Provjereno otkrila je da su predavači koji drže predavanja o proizvodima koji mogu pomoći u liječenju mnogih bolesti, odjeveni u bijele kute kako bi odavali dojam liječnika te tako pridobili povjerenje građana, zapravo su telefonisti, ljudi srednje stručne spreme, odnosno prodavači.

Tvrtka se predstavljala kao tvrtka koja u suradnji s Ministarstvom zdravlja i Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje obavlja besplatne medicinske preglede građana, što zapravo koriste kao paravan za prodaju medicinskih proizvoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo