veliko slavlje i ponos /

Premijeru čestitao Macron, a predsjedniku Čileanci: 'Tko nije spreman na stres neka i ne ustaje iz kreveta'

Image

'Velika je pobjeda. Brazil mi je do sad odavao dojam najjače momčadi. Mi smo ih uspjeli svesti na njihovu i oni nas na našu mjeru što znači da je sve bilo jako ravnopravno', kazao je predjednik

9.12.2022.
20:26
VOYO logo

Nogometaši Hrvatske kao veliki pobjednici izašli su iz nove drame na svjetskom prvenstvu, u četvrtfinalu je Hrvatska pobijedila Brazil nakon jedanaesteraca 5-3 (1-1, 0-0). Utakmicu je budnim okom pratio cijeli svijet. Navijalo se na tribinama u Kataru i u cijeloj Hrvatskoj.

Utakmicu je pratio i premijer Andrej Plenković koji je danas sudjelovao na vrhu skupine EU MED-9 u Alicanteu, u Španjolskoj. EU MED skupinu, kojoj se Hrvatska zajedno sa Slovenijom pridružila u rujnu 2021. na sastanku na vrhu u Ateni, čini devet mediteranskih i južnih zemalja članica Europske unije – Cipar, Francuska, Grčka, Hrvatska, Italija, Malta, Portugal, Slovenija i Španjolska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pobjede premijer Plenković bio je vidno sretan i euforičan. Čestitali su mu svi čelnici pa čak i francuski predsjednik Emmanuel Macron.

A hrvatski je predsjednik Zoran Milanović utakmicu gledao u Čileu gdje je na službenom putu. Utakmicu je pratio s 50-ak Čileanac u hrvatskom domu Sokol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika je pobjeda. Brazil mi je do sad odavao dojam najjače momčadi. Mi smo ih uspjeli svesti na njihovu i oni nas na našu mjeru što znači da je sve bilo jako ravnopravno", kazao je Milanović.

Prokomentirao je dramu u završnici bez koje Vatreni očito ne mogu.

"Tko nije spreman na stres neka i ne ustaje iz kreveta", poručio je predsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo