GRAD BEZ LJUDI / Premijerno pogledajte Severinin skupi spot!

Seve Nacionale snimila je spot za pjesmu 'Grad bez ljudi' koja je doživjela velik uspjeh na YouTubeu, a pjevačica i njezina ekipa očekuju isti učinak i ovog videa.

20.12.2011.
12:18
VOYO logo

Grad bez ljudi, Severinin drugi hit singl s nadolazećeg albuma, za koji su glazbu i tekst pisali Filip Miletić i Miloš Roganović doživio je svoju video premijeru.

Spot u režiji Darka Drinovca objavljen je u utorak u 11 sati na Severininoj službenoj Facebook stranici, te stranici Severina.tv, odnosno novom projektu koji je Severina pripremila za svoje obožavatelje na kojoj najavljuje da će se naći najbolji spotovi iz njene karijere te brojna druga iznenađenja.

Pjesma koja je u tri tjedna na društvenoj mreži YouTube preslušana rekordnih 3 milijuna puta tako je dobila svoju ekranizaciju. Severina i njena emocija okosnice su videospota u koji su se savršeno uklopile kreacije domaćih dizajnera. Juraj Zigman specijalno za spot napravio je i predivnu haljinu za koju Severina pretpostavlja da je možda jedna od njegovih najljepših. Osim Zigmana, Severina u spotu nosi kreacije Aleksandre Dojčinović, Etne Maar i Dalibora Betija. Za blistavi make-up pobrinuo se Severinin dugogodišnji vizažist Saša Joković, a savršene frizure nose potpis Martina iz frizerskog salona Ruža.

"Spot je tužan, odiše samoćom, u njemu vapim za zagrljajem... Prazan grad još više dočarava bol. Taj osjećaj poznaju svi koji su silno voljeli, a bili ostavljeni, razočarani. Nema ništa gore od toga kad shvatite da umire ljubav", rekla je Severina za SeveFanClub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo