Bolest u obitelji /

Premijer Plenković zadnjih 10 dana često posjećuje bolnicu Rebro, a sada je otkriveno i zašto

Image
Foto: Pixell

S premijerovim zdravljem sve je u redu

24.1.2019.
10:05
Pixell
VOYO logo

Zadnjih desetak dana premijer Andrej Plenković često boravi u KBC-u Zagreb, mnogi su se zapitali je li sve u redu s njegovim zdravljem, a sada je otkriveno o čemu je riječ. 

Kako Jutarnji list doznaje, sve je u redu s premijerovim zdravljem, a zadnjih desetak dana čest je gost na Rebru jer dolazi u posjet svom ocu Mariju Plenković koji je na liječenju u toj zagrebačkoj bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Plenkoviću starijem, koji inače godinama živi u Sloveniji i predavač je komunikologije na mariborskom Fakultetu za elektrotehniku, računarstvo i informatiku, prije desetak je dana pozlilo pa je hospitaliziran u KBC-u Zagreb, točnije na Zavodu za metabolizam, čiji je pročelnik prof. dr. Željko Reiner. Razlog što ne leži na Klinici za urologiju s obzirom na zdravstvene probleme vjerojatno je činjenica da je Reinerov zavod manje “u radaru” pacijenata, piše Jutarnji list.

Zdravstveni problemi Marija Plenkovića počeli su prije gotovo 12 godina kad je obolio od teške zloćudne bolesti. List doznaje da se premijerov otac dobro oporavlja, a s obzirom na to da je njegovo zdravstveno stanje bitno bolje, najvjerojatnije će već krajem tjedna premijerov otac biti otpušten na kućnu njegu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo