poruka islamskoj zajednici /

Premijer Plenković čestitao Kurban-bajram: 'Svima želim obilje mira i napretka '

Image
Foto: Slavko Midžor/Pixsell

''Svima želim obilje mira i napretka s nadom i željom za daljnju izgradnju dobrih odnosa'', poručio je premijer

11.8.2019.
10:06
Slavko Midžor/Pixsell
VOYO logo

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je čestitku predsjedniku Mešihata Islamske vjerske zajednice u Hrvatskoj muftiji Azizu efendiji Hasanoviću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u povodu blagdana Kurban-bajrama.

"U povodu nastupajućeg, najvećeg blagdana za muslimane, Kurban-bajrama, upućujem vam najiskrenije čestitke, sa željom da ovogodišnji Kurban-bajram provedete u krugu svojih obitelji, prijatelja, rodbine i susjeda, svjedočeći svoju vjeru i tradiciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neka vam predstojeći dani Kurban-bajrama budu poticaj za nova promišljanja i odricanja za dobrobit svoje zajednice i vjere.

Mešihatu Islamske zajednice i svim muslimanima u Hrvatskoj čestitam Kurban bajram, a svima želim obilje mira i napretka s nadom i željom za daljnju izgradnju dobrih odnosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bajram šerif mubarek olsun!”, poručio je premijer, priopćila je Vladina Služba za odnose s javnošću.

Jandroković: ''Neka vas ovaj veliki islamski blagdan bdari radošću, mirom, ljubavlju''

U povodu blagdana Kurban bajrama, predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftiji dr. Azizu ef. Hasanoviću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti.

"U povodu velikog muslimanskog blagdana Kurban bajrama, svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj upućujem iskrene čestitke u ime Hrvatskoga sabora i osobno.

Neka vas ovaj veliki islamski blagdan požrtvovnosti, solidarnosti, zajedništva i brige za bližnje obdari radošću, mirom, ljubavlju i blagostanjem te doprinese jačanju međusobnog poštovanja i razumijevanja te promicanju mira i dobra za svakog čovjeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bajram šerif mubarek olsun! Neka je plemeniti Bajram blagoslovljen!", poručio je Jandroković, priopćeno je iz Hrvatskog sabora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo