PLENKI I EKIPA IDU NA ODMOR / Državni vrh na obali: Plenković ljetuje u Rijeci; Poznato je i gdje će se zaputiti ostatak Vlade, ali i Milanović

Image
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

Dok saborski zastupnici imaju odmor do 15. rujna, ministri imaju od deset do najviše 14 dana

27.7.2021.
14:34
Tomislav Miletić/Pixsell
VOYO logo

U četvrtak je posljednja sjednica Vlade, nedugo nakon toga obilježavanje Oluje u Kninu, a potom državni vrh odlazi na godišnji odmor.

Premijer Plenković se prošle godine s obitelji odmarao u MUP-ovoj rezidenciji Kostabela, atraktivnoj vili između Rijeke i Opatije. Destinacija udaljena samo sat i pol od Zagreba, za slučaj da se treba vratiti u Vladu, i šestu je godinu izbor premijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Rijeci premijer ima svoj omiljeni kafić, igra košarku, ali najčešće ga se viđa na tržnici, jer obitelj sama sprema obroke, a ima i omiljenog mesara.

Neki su već otišli na godišnji

Predsjednik Republike Zoran Milanović će i ove godine u nekadašnju Bakarićevu ljetnu rezidenciju - vilu Kovač na Hvaru. Ured predsjednika formalno nema godišnjeg odmora i ondje će obavljati svoje radne obveze, doznaje RTL Danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gordan Jandroković već je na Krku u Malinskoj gdje je inače upoznao i svoju suprugu. I dok saborski zastupnici imaju odmor do 15 rujna, ministri imaju od deset do najviše 14 dana.

"Na Jadranu ću biti stacioniran možda malo dulje na južnom dijelu, na makarskoj rivijeri, ali već imam dogovore sa širom obitelji i prijateljima pa ćemo obilaziti i pojedine otoke i kopno, različite lokacije", kazao je ministar Zdravko Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
STAV IZ MILANOVIĆEVA UREDA: /

'Nezamislivo je da novi Sabor ode na godišnji odmor prije nego što je uopće počeo raditi'

Image
STAV IZ MILANOVIĆEVA UREDA: /

'Nezamislivo je da novi Sabor ode na godišnji odmor prije nego što je uopće počeo raditi'

Sinjska alka se ne propušta

"Idemo do 19. kolovoza na kolektivni, ali morat ćemo biti u Kninu, na Sinjskoj alci, Gospi, ali dobro, bit će nešto vremena i za odmor, kao i uvijek bit ću sa svojom obitelji u Novom Vinodolskom, ništa posebno", ispričao je Oleg Butković.

Ministar Božinović planira na Pag ako mu dopusti epidemiološka situacija, a posao i odmor kombinirat će i ministrica turizma Nikolina Brnjac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar obrane Banožić odmarat će u obiteljskoj kući u Murteru, ministar Horvat u Vodicama, Aladrović u Jadriji kod Šibenika, ali i rodnoj Pleternici, a ministar Grlić Radman u Baškoj Vodi, dok će ministar Fuchs boraviti na Korčuli.

"Himna Ploča je Ploče zar treba išta reći. Ploče - uvijek dominatno", kazao je ministar Tomislav Ćorić. Kao i ministar Ćorić u rodnim Pločama bit će i ministrica poljoprivrede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki ministri ne planiraju na more

Boris Milošević je u rodnom Šibeniku, kao i ministar Ivan Malenica. Ministrica kulture Obuljen Koržinek osim u Dubrovniku odmara i na Lošinju, a Vili Beroš s obitelji je u svojoj Jelsi.

Cijelo vrijeme u Zagrebu ostaje dežurati kao i prošle godine ministar Medved, a i još neki ministri ne planiraju more.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što mi je u planu od sljedećeg tjedna biti kratko vrijeme u Osijeku, ali na relaciji najviše Osijek- Zagreb", rekla je Nataša Tramišak koja nema u planu ovo ljeto ići na more.

Povratak svih ministara na posao je 19. kolovoza, kada je zakazana sjednica Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo