kontra političkim opcijama / Prekriženim glasačkim listićima upitali 'di su pare' i poručili: 'Ćaća se vraća'

Image
Foto: Facebook

Neki birači svoj otpor političkom sustavu i neslaganje ni s jednom političkom opcijom izražavaju križanjem glasačkih listića i nadopisivanjem svojih poruka

8.11.2015.
18:10
Facebook
VOYO logo

Ove izbore, kao primjerice prošle predsjedničke, nije obilježio val fotki poništenih izbornih listića na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjedničke izbore je obilježio vjerojatno rekordan broj nevažećih listića. Međutim, birači su danas pak u velikom broju izašli na nedjeljne izbore za Hrvatski sabor, a do 16,30 je to učinilo njih 1.508.825, odnosno 46, 57 posto birača, objavilo je Državno izborno povjerenstvo (DIP). Ova velika izlaznost očito daje do znanja kako su građani shvatili da je 'voda došla do grla' i nije svejedno tko će nas voditi iduće četiri godine. 

Image
Foto: Facebook

No, ipak su i na ovim izborima neki birači na kreativan način odlučili pokazati neslaganje ni s jednom političkom opcijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također stranice poput Di su pare? na način svojstven sebi prate izlazak političara na biračka mjesta, a vjerojatno će nasmijavati Facebook zajednicu nakon što iziđu prvi rezultati izbora.

Image
Foto: Di su pare?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo