bivši radnik Stražaplastike / Prekipjelo joj pa im se zahvalila: 'Za 42.5 godine požrtvovnog rada u firmi mom ste suprugu dali zaista velikodušnu otpremninu'

Image
Foto: strazaplastika.hr/Facebook

'Iskreno se nadam da ova otpremnina neće ugroziti rad firme, kao i gospodina većinskog vlasnika, gospodina direktora i ostale najbliže i odane suradnike, poručila je žena bivšeg radnika Stražaplastike

26.3.2018.
18:06
strazaplastika.hr/Facebook
VOYO logo

Po Facebooku se posljednjih dana širi priča o sramotnoj otpremnini koju je dobio jedan gospodin, inače bivši radnik 'Stražaplastike d.d.' iz Huma na Sutli.

Višnja Antonić, inače supruga tog radnika napisala je sarkastičnu 'zahvalu' muževom bivšem poslodavcu i poruku zalijepila na prostor za plakate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poruka sadrži ove rečenice:

"Duboko se zahvaljujem većinskom vlasniku, gospodinu Dragutinu Plahutaru, gospodinu Grilec Josipu i gospodinu pravniku Miljan Žarku tvornice 'Stražaplastika d.d', Hum na Sutli za otpremninu koju je dobio moj suprug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

8000 kn velik je iznos za 42.5 godine požrtvovnog rada u dotičnoj firmi. Velika su to odricanja navedene firme, pogotovo kad se zna da je radio svo to vrijeme u 4 smjene s operiranom kralježnicom uz prosječnu plaću oko 3300 kn, a u cijelom tom razdoblju koristio je 6 mjeseci bolovanja.

Iskreno se nadam da ova otpremnina neće ugroziti rad firme, kao i gospodina većinskog vlasnika, gospodina direktora i ostale najbliže i odane suradnike dotične firme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S poštovanjem, Antonić Višnja".

(Foto: Facebook)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Upit za komentar na ovu situaciju poslali smo i prozvanoj Stražaplastici, a njihov odgovor objavljujemo po primitku istog.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo