privremena likvidnost koncerna /

Pregovori već dali rezultate? Investitori odobrili dodatnu tranšu novca Agrokoru

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Nije tajna da je uprava Agrokora u intenzivnim kontaktima s postojećim kreditorima i pregovorima oko iznalaženja adekvatnog rješenja novonastale situacije

16.3.2017.
8:04
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Prema posljednjim informacijama, investitori su odobrili dodatnu tranšu novca Agrokoru kojim se osigurava privremena likvidnost koncerna i plaćanje dobavljačima, no taj iznos kredita nije poznat, piše Večernji.

Nije tajna da je uprava Agrokora u intenzivnim kontaktima s postojećim kreditorima i pregovorima oko iznalaženja adekvatnog rješenja novonastale situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE JOŠ:

Službeno se u srijedu oglasio i Agrokor poručujući u kratkom priopćenju da ima izrazitu podršku investitora koji aktivno sudjeluju u procesu te će javnost pravodobno izvijestiti o postignutim rezultatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno se doznaje da su pregovori s postojećim kreditorima već dali određene rezultate. Tako se u poslovnim krugovima spominje kredit od 100 milijuna eura koji je nedavno Agrokoru odobrio Sberbank, vjerojatno kao dio aranžmana koji uključuje angažiranje globalne konzultantske kuće Alvarez and Marsal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo