KNJIGE NA KOTAČIMA / Predstavljen novi Gradski bibliobus Gradske knjižnice Rijeka

Image

Danas je ispred Središnjeg odjela Gradske knjižnice Rijeka/Palača Modello nakon višemjesečnog iščekivanja predstavljeno novo vozilo Gradskog bibliobusa Gradske knjižnice Rijeka

19.12.2015.
14:52
VOYO logo

Predstavljanju su uz desetke građana, uglednika i vrtićke djece nazočili gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, ravnateljica Gradske knjižnice Rijeka Gorana Tuškan te direktor Službe energetike Centra za proizvodnju Igor Šepić kao predstavnik glavnog sponzora INA-e.

Ravnateljica Gorana Tuškan naglasila je da možemo biti sretni jer pred sobom vidimo rezultate angažirane zajednice te se od srca zahvalila svima koji su na bilo koji način pomogli realizaciju projekta, posebno kroz kampanju “Pogurajmo bibliobus”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igor Šepić je istaknuo da nam je knjiga najbolji prijatelj no ponekad nam taj prijatelj nije blizu ili dostupan što je praznina koju svakodnevno pokušava ispuniti bibliobus.

“Upravo zato ne krijem zadovoljstvo što se INA sponzorski uključila u ovaj projekt čiji knjižničari na kotačima knjigu dovoze u svaki kutak Rijeke već desetljećima, a uz novo suvremeno vozilo to će činiti još mnogo godina”, zaključio je Šepić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o biblobusu pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo