USPJEH MLADIH HRVATA /

Predsjednik Hrvatskog saveza informatičara na Fejsu: 'Je li ovo moguće? To je veći rezultat od srebra nogometaša!'

Image
Foto: Ilustracija: Jurica Galoic/PIXSELL

Hrvatski srednjoškolci ispred tima koji predvodi legendarni šesterostruki zlatni s informatičkih olimpijada, Genadij Korotkević, napisao je Lendvaj

2.5.2021.
17:10
Ilustracija: Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Hrvatskog saveza informatičara Vlado Lendvaj na Facebooku je objavio da se hrvatskim mladim informatičarima smiješi odličan rezultat na programerskom natjecanju Velike nagrade Kine. 

"Ljudi moji, je li to moguće?!?!?!?!?! Hrvatski srednjoškolci ispred tima koji predvodi legendarni šesterostruki zlatni s informatičkih olimpijada, Genadij Korotkević! Ovo je daleko veći rezultat od srebra na nogometnom prvenstvu!", napisao je Lendvaj i objavio fotografiju na kojoj je vidljivo da je hrvatski tim nazvan "Zagreb Oblutci" na trećem mjestu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto ranije na Facebooku je objasnio o kakvom se točno natjecanju radi. "Velika nagrada Kine, programersko natjecanje na kojem su uglavnom svi najbolji studentski programerski timovi, ali i poneki profesionalci programeri, i neki hrabri srednjoškolci, poput hrvatskih malaca koji su trenutno među četiri tima koji su zasad riješili 9 zadataka, držite fige još sat i pol", napisao je ranije predsjednik Hrvatskog saveza informatičara Vlado Lendvaj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo