Uputila čestitku za Uskrs / Predsjednica pozirala pred pisanicom, no njezina je Kika ponovno ukrala svu pažnju!

Image
Foto: Predsjednica RH/Instagram

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović uputila je uskrsnu čestitku

19.4.2019.
12:20
Predsjednica RH/Instagram
VOYO logo

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović uputila je uskrsnu čestitku mons. Želimiru Puljiću, predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije, kardinalu Josipu Bozaniću, nadbiskupu zagrebačkom, svim nadbiskupima i biskupima, svećenicima, redovnicama i redovnicima, te svim katoličkim vjernicama i vjernicima u Domovini i diljem svijeta.

„Upućujem vam srdačnu čestitku u povodu Uskrsa sa željom jačanja naše vjere u otkupljenje i spasenje. Neka nas duhovno ozračje najvećeg kršćanskog blagdana potakne na jačanje zajedništva u promicanju dobra među ljudima, osnaživanju solidarnosti i međusobnog poštovanja“, poručila je predsjednica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica je uputila čestitku svim građanima ispred velike pisanice, a društvo joj je pravila kujica Kika koja je oduševila prigodnom maramom oko vrata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku svim vjernicima židovske vjeroispovijesti u povodu blagdana Pashe u kojoj stoji: "Na početku proslave razdoblja Pashe, svim vjernicima židovske vjeroispovijesti upućujem srdačne čestitke uime Hrvatskoga sabora i osobno. Blagdan Pashe ima posebno značenje za židovski narod. On simbolizira oslobađanje od ropstva i podčinjenosti, ali i slobodu savjesti i vjere. Želim da uspomenu na egzodus židovskog naroda i njegovog hrabrog puta prema slobodi proslavite u obiteljskom zajedništvu te da blagdan Pashe donose cijelom židovskom narodu obilje mira, blagoslova i daljnjeg napretka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitka Predsjednice povodom blagdana Pesaha

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je čestitku u povodu blagdana Pesaha građankama i građanima židovske vjeroispovijesti te predstavnicima židovskih zajednica u Republici Hrvatskoj: "Blagdan Pesah simbolizira izlazak Židova iz egipatskog ropstva i radost postignute slobode. To je blagdan koji obnavlja nadu, vjeru u mir i dostojanstvo čovjeka. U povodu blagdana Pesaha svim našim sugrađanima židovske vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke", stoji u čestitki predsjednice Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo