HRVATSKA SE UJEDINILA ZA NJU / Predivna vijest stiže iz Amerike! Mama ratnice Lave objavila video: 'Prvi put je sama tražila da hoda'

Image
Foto: Screenshot Instagram Ratnica Lava

Podsjetimo, bolnica UCLA, u kojoj se Lava liječi, obitelji je ponudila da Lavu uključe u dvije studije o spinalnoj mišićnoj atrofiji, što su s oduševljenjem prihvatili

7.6.2023.
10:30
Screenshot Instagram Ratnica Lava
VOYO logo

Majka Lave Petrušić objavila je video na kojoj malena Lava sama hoda. Djevojčica je to koja je ove godine ujedinila cijelu hrvatsku i skupila 2,4 milijuna eura za svoje liječenje u Americi.

Na Instagramu je njezina majka Petra objavila video kako Lara hoda nakon što je primila terapiju za spinalnu mišićnu atrofiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam pojma. Ne znam što napisati, reći, osjetiti. Bez ortoza ! Hej! Nije mogla stajati bez ortoza, uspravna nimalo. Niti pola sekunde. Danas je prehodala držeći se, dužinu od 2 metra. Odmah je govorila da ju boli i spuštala se. Najvažnija stvar se danas dogodila. Prvi put je sama tražila da hoda", napisala je ponosna mama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezina majka se zahvalila svima koji su pomogli.

"Hvala ti. Hvala tebi koja ovo čitaš. Osjeća se po cijelom tijelu. Odluka koja je donijela, mir. Zahvalnost. Ludost. Priliku. Inatljivost. Prkos. Ljubav. Zajedništvo. Mir. I još malo mira", napisala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, bolnica UCLA, u kojoj se Lava liječi, obitelji je ponudila da Lavu uključe u dvije studije o spinalnoj mišićnoj atrofiji, što su s oduševljenjem prihvatili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo