Odvojite minutu vremena / Predano brinu za djecu s autizmom, a sada im je potrebna vaša pomoć!

Image
Foto: Dječji vrtić Bajka

Zagrebački gradski vrtić 'Bajka', uz redovan program, od 2008. godine pokrenuo je poseban program za djecu s autizmom

15.6.2019.
9:34
Dječji vrtić Bajka
VOYO logo

Predani i vrijedni rehabilitatori i odgajatelji iz 'Bajke' na međunarodnom bi kongresu 'Autism Europe' žele predstaviti svoje znanstveno istraživanje, no sudjelovanje je skupo te se zbog toga natječu za dvije ulaznice, a sve što im treba do nedjelje je - vaš glas!

Zagrebački gradski vrtić 'Bajka', uz redovan program, od 2008. godine pokrenuo je poseban program za djecu s autizmom. Zbog velikog interesa i zadovoljstva roditelja Grad Zagreb u suradnji s vrtićem odlučio je proširiti program na pet grupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uključenje djece s autizmom u vrtiće moguće je samo kroz individualizirani trening i podršku, a ova skupina upravo to čini. U sklopu svojeg vrijednog rada provela je znanstveno istraživanje o vršnjački vođenoj intervenciji za podučavanje socijalnih vještina djece s autizmom, koje je prepoznala i vodeća organizacija Autism Europe.

Autism Europe nudi dvije nagradne ulaznice za kongres u vrijednosti od 1000 eura. Sve što trebate učiniti jest klikom dati svoj glas tako da osvoje 1. mjesto u nagradnom natječaju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedino što trebate je otići na OVU poveznicu i kratkim postupkom im dati svoj glas! 

Natječaj se zatvara za dva dana, a jedna minuta vašeg vremena puno će značiti i ovim stručnjakinjama, ali najviše djeci i roditeljima s kojima rade!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo